Totaal aantal bezoekers

woensdag 26 september 2012

Big Green Weekend;zondag 7 oktober bollen planten


We kregen deze week het ontzettend goede bericht dat Landschap Noord Holland ons wil steunen om iets 'groens' te doen tijdens het Europeese Big Green Weekend 6 en 7 oktober.


Wij zaten al langer te denken hoe we ons iets bekender konden maken en dat gaan we nu doen door middel van bovenstaande kaart met op de achterkant onze informatie.

De groene activiteit die we met bewoners willen doen is het planten van 1400 stinzenbollen die we ook via Landschap Noord Holland hebben gekregen uit het fonds van de Stavros Niarchos Foundation.

Zondag 7 oktober gaan we vanaf 11.30 planten bij de ingang van het Echobos die op de kaart staat.
Neem een schepje en handschoenen mee!

Erna eventueel een rondwandeling waarbij we kunnen kijken naar wat wij (en jullie) belangrijk vinden om aandacht aan te besteden en waarbij we kunnen vertellen waar we mee bezig zijn.

Daarnaast kunnen we kijken naar de locatie voor het planten van een boom waarvoor we van de gemeente eerder dit jaar geld hebben gekregen.
(in het kader van Muiden/Muiderberg 200 jaar 1 gemeente) 

Leuk als je je opgeeft!


Wie meer wil weten over stinzeplanten;

Het Echobos is een aangelegd landschapspark dat hoorde bij het landgoed Rustrijk dat er ooit in stond. Wij zouden niet zomaar stinzenbollen planten bij een natuurlijk bos, maar hiermee hopen wij iedereen een plezier te doen.
1 opmerking:

Thijn Westermann zei

ik meld mezelf vast aan!